Betonin kuivatuksen etävalvonta siirrettävän kosteusmittaussalkun avulla

Seemoto-kosteusmittaussalkun avulla voit seurata vesivahingossa kastuneen betonilaatan kuivaustyön edistymistä reaaliajassa toimiston tietokoneelta, älypuhelimesta tai tabletilta. Mittaus tapahtuu tarkoitukseen suunnitelluilla sauva-antureilla, jotka asennetaan muovisella sovittimella betonilaattaan porattuun halkaisijaltaan 16 mm reikään. Anturi mittaa porareiästä suhteellisen ilmankosteuden viiden minuutin välein ja siirtää lukemat langattomasti tukiaseman kautta Seemoto-pilvipalveluun. Helppokäyttöisellä selainpohjaisella käyttöliittymällä tarkistat kuivumisen edistymisen ilman ylimääräisiä mittauskäyntejä työkohteessa. Halutessasi järjestelmä myös ilmoittaa sähköpostilla tai tekstiviestillä, kun kosteus on saavuttanut ennalta-asettamasi rajan.

 
 Järjestelmä tarjoaa myös erilaisia raportteja, joista näet lukemahistorian graafisessa muodossa kuivauksen eri vaiheissa.

Seemoto-kosteusmittaussalkku on helposti laajennettavissa käyttökohteen mukaan ylimääräisillä huoneilman lämpötila/kosteusantureilla ja lisäbetoniantureilla aina viiteentoista tallentimeen saakka.

 
 

Salkun perussisältö

  • Kuljetus– ja säilytyssalkku
  • Verkkovirtaan liitettävä GSM-tukiasema kiinteästi salkkuun asennettuna
  • Tukiaseman dataliittymä
  • Kaksi betoninkuivatuksen kosteusanturia
  •  Käyttäjätunnukset pilvipalveluun